Притула втретє став батьком: як назвали дитину (ФОТО)

Український телеведучий Сергій Притула оголосив, що його сім'я збільшилася і тепер він батько трьох дітей

39-річний український телеведучий і актор Сергій Притула поділився несподіваною, але дуже радісною звісткою - у нього народилася третя дитина.

На своїй сторінці в Instagram шоумен опублікував колаж із двох фотографій. На одній він позує разом зі своєю сім'єю: дочкою, сином і вагітною дружиною Катериною, а на другій - тримає на руках ще одного члена своєї сім'ї - дочку Стефанію.

"Тепер нас п'ятеро!!! Ласкаво просимо в сім'ю, Стефаніє Сергіївно!!!" - підписав цей кадр ведучий і подякував своїй коханій дружині за таке щастя.

Шанувальники щиро вітають новоспеченого татуся і бажають сім'ї всього найкращого: "Яка класна новина", "О, вітаю вашу велику родину", "Вітаю з поповненням", "Нехай росте здоровою і щасливою", "Вітаю! Здоров'я, щастя і миру", "Здоров'я усій вашій родині, а особливо малятку", "Нічого собі. Вітаю вас", - написали фоловери.

Зазначимо, що ця новина стала несподіванкою, оскільки Сергій Притула не повідомляв, що його дружина вагітна.

У ведучого вже є син Дмитро від попереднього шлюбу з Юлією Андрійчук, а також дочка Соломія від Катерини Сопельник, з якої він зіграв весілля у 2015 році.

Нагадаємо, 23-річний відомий актор, зірка молодіжного популярного серіалу "Рівердейл" Кей Джей Апа зізнався, що скоро стане батьком. Дитину йому подарує кохана Клара Беррі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що минулого місяця головний герой українського романтичного шоу "Холостяк-10" Максим Михайлюк вперше став батьком. У знаменитості народилася дочка, яку вони з коханою Дариною Хлистун назвали Аріаною.