Головна Новини Зірки персона Екс-холостяк Максим Михайлюк вперше став батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-холостяк Максим Михайлюк вперше став батьком

Головний герой романтичного шоу «Холостяк-10» Максим Михайлюк і його кохана Даша Хлистун вперше стали батьками

28 квітня 2021, 10:45 comments5137
Поділіться публікацією:

У зірки 10-го сезону українського романтичного шоу "Холостяк" Макса Михайлюка народилася дочка. Радісною новиною поділилася його обраниця Дарина Хлистун.

Екс-холостяк Максим Михайлюк вперше став батьком

Максим Михайлюк і Даша Хлистун (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instaram українська модель опублікувала перше фото малятка, показавши її маленьку ручку. "Тепер я точно знаю, що таке щастя", — коротко підписала дівчина. Даша поки не розповіла, коли первісток з'явився на світло і не стала оголошувати інші деталі народження крихітки. Але подякувала друзям і підписникам за безліч побажань і поздоровлень, зазначивши, що можливо трохи пізніше вийде на зв'язок.

Екс-холостяк Максим Михайлюк вперше став батьком - фото 2

Відомо, що для моделі та екс-холостяка це перша дитина і вони з великим нетерпінням чекали її появи на світло. Раніше молоді батьки говорили, що назвуть свою дочку Аріана.

Відзначимо, що Дарина Хлистун і Максим Михайлюк познайомилися в соціальній мережі буквально після виходу "Холостяка-10". У головного героя не склалися стосунки з дівчиною, яку він вибрав у фіналі. Але йому пощастило познайомитися з українською моделлю, яка підписалася на його сторінку в Instagram. Закохані незабаром почали жити разом, хоч і спочатку приховували свої стосунки, а в лютому 2021 року Макс і Даша оголосили, що зовсім скоро вперше стануть батьками.

Дарина натякнула, що вони з уже Максом узаконили стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що до народження первістка готується і головний герой українського "Холостяка-9" Микита Добринін. Він знайшов свою любов завдяки романтичному проекту, і влітку 2020 одружився зі своєю обраницею Дашою Квітковою. Влітку у пари народиться син.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини