"Прокляв ту країну": російський продюсер зробив відверту заяву про життя в РФ

Віктор Андрієнко поділився невідомими фактами про Олександра Цекало

Український артист Віктор Андрієнко розказав про те, де зараз живе російський продюсер, колишній українець Олександр Цекало, а ще передав його слова про РФ, яка почала тяжку війну проти України.

Як сказав він у проєкті ТСН "Наодинці" на YouTube, тепер Олександр Цекало переїхав на постійне життя в Америку. "Він поїхав до Америки. Він прокляв ту країну. Сказав: "Я проклинаю, я не хочу нічого про неї навіть чути". Продав усе, що в нього було", - розказав Віктор Андрієнко.

Українець також додав, що Олександр Цекало,, так само як і Олександр Роднянський, має роботу в Голлівуді.

Український актор ще згадав, що Цекало поставив питання, чому Андрієнко "інший". "Я такий самий, яким і був", - відповів тоді йому той. Він пояснює, що в Цекало виникли такі запитання, бо була зрада з боку інших акторів, з якими той тоді налагодив співпрацю.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію. Росіянин Олександр Феклістов, що виконував одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати" сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов публічно виступив проти кривавої війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю розпочали масово відміняти.

Певний час після початку повномасштабної війни Феклістов ще залишався в Москві, бо вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не переніс масових скасувань і виїхав жити в Іспанію і зараз не має планів повертатись в РФ. Про це зірка повідомила під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

Феклістов додав, що в РФ хочуть закрити "очі і вуха" жителям, проте багато хто з них про це здогадується.