Головна Новини Зірки персона Ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину

Відомий російський актор Олександр Феклістов покинув Росію

29 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Росіянин Олександр Феклістов, що виконував  одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати"  сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов  публічно  виступив проти кривавої  війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю  розпочали масово відміняти.

Ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину

Олександр Феклістов (фото з відкритих джерел)

Певний час після початку повномасштабної війни  Феклістов ще залишався в  Москві, бо  вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не  переніс масових скасувань і  виїхав жити в Іспанію і  зараз  не  має планів  повертатись  в РФ.  Про це зірка повідомила  під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

"Дорогі мої українські колеги! З ким я працював, хто мене пам'ятає. Хочу вам висловити слова солідарності. Ми тут в Росії відчуваємо, звичайно, неймовірний сором у зв'язку з тим, що сталося. Але це все дрібниці порівняно з тим, що терпить зараз Україна", — написав артист в своїх соціальних мережах у 2022 році.

Феклістов додав, що в РФ хочуть  закрити "очі і вуха" жителям,  проте багато хто з них про це  здогадується.

Важливо, що Олександр Васильович Феклістов — радянський і російський кіноактор, кінорежисер і сценарист. Найбільше  запам’ятавсь глядачам за роллю Олександра Берковича (Сан Санича), яку зіграв в телесеріалі "Свати".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомого російського актора засудили до довічного ув'язнення. Відомий в Росії кіноактор Кирил Канахін, який знімавсь в  серіалах "Глухар", фільмі "Ніхто не знає про секс-2" та інших фільмах, засуджений  до довічного увʼязнення в  справі про "держзраду". Про це інформують російські ЗМІ.

Повідомляють, що 41-річний росіянин, як тільки почалось повномасштабне російське  вторгнення, вступив  до складу "Російського добровольчого корпусу", що  виступає за  Україну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини