"Просто жах": Періс Хілтон зробили непристойну пропозицію

Періс Хілтон пропонували випускати квасолю і силіконові ляльки

40-річна світська левиця Періс Хілтон, яка активно займається просуванням свого бренду, розповіла, які речі їй пропонували випускати під своїм ім'ям.

Знаменитість радує шанувальників косметичною продукцією, одягом, сумками, парфумами, але недавно їй надійшла пропозиція випускати квасолю Періс Хілтон. Знаменитості представили макет упаковки - рожеву банку, на якій була зображена світська левиця з квасолею в руках. Періс зазначила, що не погодилася на таку пропозицію, оскільки не випускає їжу, та й ця продукція не надто в'яжеться із тим, що виходить під її брендом.

Але це була ще не найдивніша пропозиція. Періс розповіла, що одного разу до неї прийшли представники компанії з виробництва секс-ляльок, які хотіли випустити ляльки по її образу. Модель зазначила, що ця пропозиція її налякала й обурила: "Я сказала їм, що це останнє, на що б я погодилася. Мені навіть не віриться, що вони прийшли й запропонували мені таке, просто жах".

Ще світська левиця розповіла про те, як її переслідують папараці. Вона одного разу бачила, як вони риються в її сміттєвому баку, а ще приходять до неї додому, представляючись іншими людьми. Одного разу її покоївка впустила одного такого в будинок, тому що той представився її близьким другом. В результаті зірка зайшла на кухню, а там сидить незнайомий чоловік. Періс зізналася, що дуже злякалася і вважає таку поведінку папараці неприпустимою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2021 року 40-річна світська левиця Періс Хілтон оголосила про заручини з бізнесменом Картером Реума.