Головна Новини Зірки персона «Так» назавжди: 40-річна Періс Хілтон вперше виходить заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

«Так» назавжди: 40-річна Періс Хілтон вперше виходить заміж

Періс Хілтон показала фото з заручин

17 лютого 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

«Так» назавжди: 40-річна Періс Хілтон вперше виходить заміж

Періс Хілтон (фото з відкритих джерел)

Відома світська левиця, актриса Періс Хілтон, яка сьогодні, 17 лютого, відзначає своє 40-річчя, оголосила про заручини з коханим Картером Реумом.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість публікувала кілька романтичних фотографій, на яких Картер робить їй пропозицію руки та серця. Періс стоїть в шикарній білій сукні з відвертим розрізом до стегна, а на голові у неї красується діадема. Наречений також вибрав для такого особливого випадку гарний білий костюм і білі кеди.

Відзначається, що пропозицію бізнесмен зробив світської левиці на приватному острові, в будиночку, який був прикрашений квітами.

"Я сказала" так "," так "назавжди. Немає нікого, з ким я б я хотіла провести вічність, крім нього ", — написала Періс Хілтон.

Її майбутній чоловік Картер Реум також повідомив, що за останні 15 місяців, коли вони більше часу проводили удвох, він побачив Періс з іншого боку. Бізнесмен зазначив, що дуже щасливий, що кохана погодилася стати його дружиною і партнером по життю.

"Вона буде чудовою дружиною і майбутньою матір'ю", — підсумував Картер.

Відомо, що світська левиця і бізнесмен знайомі вже багато років, але почали романтичні стосунки тільки минулого року.

Нагадаємо, що Періс Хілтон була заручена вже тричі: у 2002 році з Джейсоном Шо, у 2005 — з Парісом Лацисом і у 2017 з актором Крісом Зілка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Періс Хілтон заморозила свої яйцеклітини, щоб продовжити потомство. А недавно розповіла, що вже готова стати матір'ю різностатевих двійнят.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини