Путініст з "Кривого дзеркала" Олександр Морозов збирається на на Донбас: подробиці

"Розважити" українців, що знаходяться на окупованій території, путініст має намір частівками про фашистів

За словами російського клоуна-путініста, колишнього учасника гумористичного шоу "Криве дзеркало" Олександра Морозова, в його творчих планах - поїздка до Донбасу.

При цьому, Морозов каже, що в його намірах - розвеселити мирне населення. "Розважити" українців, що знаходяться на окупованій території, путініст має намір частівками про фашистів. На сцені гуморист виконуватиме ці частівки, перебуваючи в образі Бджілки, саме таким персонажем він був в "Кривому дзеркалі", інформує ТСН, посилаючись на російські пропагандистські ЗМІ.

Зараз путініст чекає дозволу, щоб їхати в Донецьк і перебуває "на валізах".

"У мене дуже багато пісень, може, і не патріотичних у нашому розумінні, але душопідйомних – точно! Репертуар я дещо оновив. Наприклад, придумав для своєї знаменитої Бджілки декілька чотиривіршів про фашистів, їх виконуватиму", - каже Морозов.

Одну частівку, що "вирізняється" римою та глибоким "сенсом" путінський клоун навів у приклад: "Фашисты приходили: хотели мед отнять! Но мы их победили, фашисты и ушли!".

Як стверджує Морозова, мешканці Донбасу тепер мають гостру потребу в гуморі, який їм необхідний. Далі цей прибічник диктатора виступатиме й веселитиме російських окупантів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Мій особистий ворог: чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії Ротару.Відома українська зірка Софія Ротару вголос не коментує повномасштабну війну загарбників РФ в Україні, але завжди оприлюднює на своїх сторінках у соціальній мережі всі її жахи і висловлює подяку українським Збройним силам за мужність і стійкість в боротьбі з ворогом.