Головна Новини Зірки персона Мій особистий ворог: чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії Ротару
commentss НОВИНИ Всі новини

Мій особистий ворог: чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії Ротару

Нова пісня Аллегрової присвячена загарбникам з РФ, яких співачка називає "переможцями" і "героями"

9 лютого 2023, 21:25 comments4056
Поділіться публікацією:

Відома українська  зірка Софія Ротару  вголос не коментує  повномасштабну війну  загарбників РФ в  Україні, але завжди  оприлюднює на своїх сторінках  у соціальній мережі всі її жахи  і  висловлює подяку українським  Збройним силам  за мужність і стійкість в боротьбі з ворогом.

Мій особистий ворог: чому путіністці Аллегровій дісталось від  Софії Ротару

Ротару підтримує Україну (фото з відкритих джерел)

Для відомої виконавиці є образливою  поведінка   багатьох колег з РФ по сцені  і їх особисте схвалення військового вторгнення. 

Зокрема, в російських медіа повідомляють, що Софія  Ротару дала прочуханки  Ірині Аллегровій, що  зараз таки схвалює злочини кремлівського режиму  і особисто  Володимира Путіна. 

"Вона (Ротару -ред) оголосила Ірину своїм особистим ворогом. Це все через "СВО". Вони стали по різні боки барикад", — передає інсайдер.

Ще він повідомив, що їх дружні  стосунки тепер завершені. Причина з'ясування стосунків -  прихильниця Путіна Ірина Аллегрова пішла  відвідувати  поранених  російських загарбників.

Зараз Аллегрова не мешкає в Росії, але не перестає любити свою країну-агресорку. Вона  відкрито каже, що  схвалює загарбницьку та криваву політику кремлівської влади. Те, що вона залишила Росію не означає, що виконавиця, як людина, підтримує  Україну. Навіть нова пісня російської зірки, яку вона співала під час "Пісні року", присвячена загарбникам з РФ, яких співачка  називає "переможцями" і "героями".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Сестра Ротару заявила, що очікує на повернення Криму в Україну.Сестра Софії Ротару Ауріка зробила зізнання, яке викликало гнів у Росії. Співачка заявила, що вона очікує, коли Крим повернеться до України. У запалі обговорень у соцмережі дійшло до того, що співачку навіть захотіли позбавити почесного звання. Як повідомляє видання "Коментарі".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини