"Росія мене захищає": співачка з України вперше заговорила про війну

Повалій стала на бік диктатора Путіна

Тепер виконавиця РФ, яка народилась в Україні Таїсія Повалій висловилась, щоб підтримати очільника РФ Володимира Путіна і зробила заяву, що він звільнить світ від нацизму.

Відповідаючи на запитання представників сайту "Дні.ру" співачка зазначила, що повинна бути там, де є правда. Правдива позиція, як висловилась зрадниця, в Росії. Повалій далі каже, застосовуючи пропагандистські наративи і, зокрема, відмітила, що дуже чекає того, аби Україна змогла вийти із зомбованого стану.

"Всі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей... Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, воно настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба", - зазначила колись українська співачка.

Ще Повалій сказала, що РФ, як держава-агресор її захистить, і вважає, що ця війна, на її думку, порятунок не тільки для неї, але й для всієї України.

"Володимир Путін для мене - ця та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд", - завершила Повалій.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні відреагували на виступ Повалій у Росії, де вона заспівала "Червону руту". Таїсія Повалій, виступаючи в РФ, під час концертної програми співала улюблену в Україні пісню "Червона рута". Таке цинічне виконання не залишилось без реакції громадськості — про це висловилась ведуча ТВ Маша Єфросиніна.