Головна Новини Зірки персона "Нудить від сорому": в Україні відреагували на виступ Повалій у Росії, де вона заспівала "Червону руту"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нудить від сорому": в Україні відреагували на виступ Повалій у Росії, де вона заспівала "Червону руту"

Повалій продовжує розважати росіян, за що і "отримує" у мережі

4 січня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

 Кілька днів тому Таїсія Повалій, виступаючи в  РФ, під час концертної програми співала  улюблену в Україні пісню "Червона рута". Таке цинічне виконання  не залишилось без реакції громадськості — про це висловилась  ведуча ТВ  Маша Єфросиніна.

"Нудить від сорому": в Україні відреагували на виступ Повалій у Росії, де вона заспівала "Червону руту"

Повалій в Росії заспівала Червону руту (фото з відкритих джерел)

В соціальних мережах  Маша написала, що їй соромно за поведінку виконавиці.

"Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити!" – висловила свою думку телеведуча.

Важливо, що "Червону руту" артистка співає постійно.  На своїх  концертах перед росіянами вона  виконує хіт композитора Володимира Івасюка.

Виконавиця   родом з Київської  області,  але будувала свою  кар'єру і заробляла мільйони вона  прийняла рішення в РФ. До цього часу  вона нічого не говорить про війну  на рідній землі.

Разом з тим,  вона і зараз виступає  на концертах в Росії і виконує пісні українською мовою, за що її увесь час  критикують. В минулому році співачка попала  до списку санкцій РНБО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лорак, Повалій, Єгорова та інші співаючі в Росії отримали нові санкції на Батьківщині. РНБО ввела нові санкції проти понад 2500 осіб. До цього списку потрапили політичні діячі РФ та Білорусі, військові цих двох країн, а також іноземні найманці, військові Сирії, громадські люди, актори, письменники, музиканти. Є у цьому переліку і колишні зірки українського шоу-бізнесу Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Ганна Седокова та Сніжана Єгорова. Також запроваджено санкції проти популярної телеведучої, дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Усі вони колись запалювали на українській сцені, а потім вирішили для себе, що російська аудиторія їм ближча і заробляти в країні-агресора можна значно більше.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини