Російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом

Російську співачку Славу госпіталізували в терміновому порядку в одну з московських клінік

43-річна російська виконавиця Слава, яка підтримує війну в Україні, попала в лікарню. Як інформують росЗМІ, її відразу завезли в одну з лікарень російської столиці. Тамтешні медики озвучили виконавиці хіта "Одиночество" невтішний діагноз.

Нещодавно 43-річна співачка стала бабусею. Як з'ясувалось, захворіла вся її родина, зокрема, дочка Олександра і новонароджений онук Платон.

Інформують, що найгірше зі всієї родини почуває себе Слава.Тому сьогодні співачку терміново госпіталізували. За попередньою інформацією, в співачки запалення легень.

"Славі стало зовсім погано. У неї висока температура, почалися блювота. Її мучить кашель", - повідомляють російські медіа, посилаючись на свої джерела.

До того ж, Слава не підтримує зв'язок зі своєю командою.

Зокрема, в березні минулого року, через кілька днів, як почалось повномасштабне вторгнення армії РФ на територію України, Слава зробила заяву, що підтримує війну. Відповідне повідомлення співачка оприлюднила у своєму Instagram.

"Я корінна москвичка, росіянка! І завжди була і буду патріотом своєї Батьківщини. Якщо на мені на цьому фото висять бутафорські ордена, то у мого діда з бабусею висіли справжні! У Діда, крім інших нагород, було два ордени Слави! І я пишаюсь, що співаю і виступаю під псевдонімом Слава!",- повідомила тоді російська співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії. Виконавиця з України Анна Асті після того, як почалась війна, продовжує жити і співати в РФ. Колишня українка постійно бере участь в російських музичних заходах, виборює собі номінації в музичних преміях.