Головна Новини Зірки персона Українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії

Анна Асті зрадила рідну країну заради кривавих рублів

25 травня 2023, 22:50 comments1884
Поділіться публікацією:

Виконавиця з України  Анна Асті після  того, як почалась війна, продовжує  жити і  співати в РФ. Колишня українка  постійно  бере участь в російських  музичних заходах,  виборює собі номінації в музичних преміях.

Українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Нещодавно співачка   отримала в РФ  нагороду "Найкраща співачка року", ще вона удостоєна  нагород "Прорив року" і "Пісня року".  Колишня мешканка Черкас була дуже рада своїм пісенним перемогам в кількох номінаціях,  тому просто на сцені висловилась,  що "не дарма" співала для жителів РФ.

При цьому, отримавши премію, знаменитість  заспівала кілька своїх  нових пісень. Допоки вона розважає російську публіку,  батьки  Анни переховуються  в Україні, як і всі, від  обстрілів.

При цьому,  знаменита черкащанка   відвідувала рідне місто ще до повномасштабного вторгнення і їй довелось провести  кілька днів  в бомбосховищі зі своїм чоловіком.

Але рішення свого Асті не змінила і вернулась в РФ, де  отримує  гонорари в кривавих  рублях.  Важливо, що за весь цей час, коли триває війна,  співачка ніяк не засудила   всі злочини російських  загарбників. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка зрадила батьківщину, збирається втікати з РосіїКолишня виконавиця з України Анна ASTI, яка  не осуджує повномасштабне вторгнення  РФ в  Україну, виношує план  втечі в Дубай. Співачка  не  має бажання мешкати в Росії, бо там її примушують сплачувати податки і заставляють відмовитись  від паспорта України. За інформацією блогера Богдана Беспалова, який у своєму  відео  посилається на так званий  "інсайдерський злив", отриманий від підписників,  опальна виконавиця мала бажання  поновити кар'єру в Україні.  Але Асті не встигла, вона прибула до української столиці 23 лютого 2022 року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини