Російський репер "взяв у заручники" дружину з дитиною (ВІДЕО)

У своєму Instagram Гуф почав публікувати дивні Stories

Відомий російський репер Олексій Долматов зараз наче злетів з котушок. Долматов відкрито визнає, що часто був під дією заборонених речовин, але тепер його дії не піддаються звичайній людській логіці. Тепер Гуф і його нова обраниця Юлія живуть на Пхукеті , виховуючи свою спільну дочку – маленьку Тіну.

На власній сторінці в соціальних мережах репер почав оприлюднювати дивні Stories. Для початку він привітав з 8 березня колишню дружину Айзу, після цього посипались погрози на адресу нової дружини. Гуф натякнув, що все, чим він володіє, він нікому не дасть .

Далі репер відняв відео, як його друга дружина плакала. Вона кричала і намагалась пояснити все Гуфу. Казала, що він зловживає забороненими препаратами, а потім не усвідомлює своїх вчинків.

Зокрема, йшлося про те, що репер вирішив взяти рідних людей "в заручники". Він приховав паспорти і не віддавав їх своїй дружині. Юля просила, щоб чоловік віддав її документи. Проте Гуф згадує якісь дивні секрети і ставить вимогу, щоб обраниця розказала правду про власну маму.

Далі була інша конфліктна ситуація. Репер відзняв про себе відео і зробив заяву, що помре. Розповідає, що зловживав спиртними напоями і зараз в нього "алергія на спиртне". Винна в цій ситуації, за словами Долматова, дружина.

Перша обраниця Гуфа, співачка Айза, вже дала коментар на цей інцидент. Вона розповіла, що до Долматова вже вилетіла його сестра, що допоможе реперу вийти з непростої ситуації. Тепер на Гуфа чекає рехаб або лікування.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського репера, який підтримав Путіна, звинуватили у зґвалтуванні фанатки.