Головна Новини Зірки персона Російського репера, який підтримав Путіна, звинуватили у зґвалтуванні фанатки
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського репера, який підтримав Путіна, звинуватили у зґвалтуванні фанатки

Фанатка стверджувала, що Вакуленко зґвалтував її у своїй машині після вечірки

21 лютого 2023, 23:30
Поділіться публікацією:

Ще одного прихильника Путіна,  якого  знають як репера  Басту, звинувачують в сексуальному насильстві.  Молода мешканка російської столиці заявила, що репер  зґвалтував її в авто.

Російського репера, який підтримав Путіна, звинуватили у зґвалтуванні фанатки

Репер Баста (фото з відкритих джерел)

Як  інформує російський Telegram-канал Shot,  це сталось  нібито після того, як закінчилась  вечірка в клубі  репера. Росіянці,  яка звинувачує   Басту в скоєнні зґвалтування,  34 роки.

"Дама заявила, що Вася Вакуленко після тусіча в клубі "Газгольдер" влаштував їй еротичний круговорот сансари в салоні своєї машини на Рубльовському шосе", — повідомляють в Telegram-каналі.

Проте за якийсь час жертва сексуального насильства  повелась по іншому.  Тепер росіянка  каже, що її "неправильно зрозуміли".  Вона  ніби звернулась з заявою, щоб поліцейські  допомогли   знайти її приятеля. Але як можливо   наскільки заплутатись в своїх показах  -  це нез’ясована загадка. Вірогідно, що  відомий репер  "зам'яв" справу  чи  знайшов контакт  зі своєю жертвою.

Баста  підтримав окупацію Криму.  Репер  не один раз  приїздив на півострів і брав участь в зйомках російських фільмів. Ще   російський артист виступав з концертами  на тимчасово окупованому РФ  півострові.  За це йому заборонили в'їзд до України, а в  січні 2018 року представники  Міністерства  культури включили  Басту  до списку осіб,  що  представляють загрозу  національній безпеці  України. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Баста оголосив себе українцем.Популярний російський репер Баста (Василь Вакуленко) в своєму інтерв'ю заявив, що вважає себе українцем. Виконавець дав інтерв'ю Ксенії Собчак, під час якого вони торкнулися досить непростої теми. Відомо, що в 2017 році його внесли до списку осіб, які є загрозою для національної безпеки країни. Так сталося, тому що репер незаконно приїжджав в окупований Крим.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

22 лютого 2023, 07:14

Типичная западная ложь-если кого-то надо обгадить,сразу всплывает насильство,даже лет через 30,чего ж ты все эти года молчала? Ржу над тупым западом и верящим им укропитекам,таким же пи...сам,как и запад.


Новини