Розважає росіян під час війни: ще один український телеведучий втік до Росії

Вадим Абрамов продовжує розважати росіян під час війни

Знаний ведучий з України Вадим Абрамов, який став впізнаваним після проекту "Ревізор", виїхав до РФ. Як з’ясували, ще до 2016 року він проживав і будував кар’єру в Україні, але пізніше виїхав з країни, пояснивши, що переїжджає в інше місце. Куди саме поїхав Абрамов – не було інформації.

Натомість його співведуча Анна Жижа пояснювала, що колишній колега працює за кордоном в різних проектах в якості редактора.

Але вже в 2022 році з’ясували, що колишній українець мешкає в РФ. Тоді він вже мав роботу на одному з розважальних російських каналів "П'ятниця!"

В 2023 році, не звертаючи увагу на повномасштабну війну в рідній країні, Абрамов залишився працювати в Росії. Він тепер ведучий проекту "Чотири дачі". Готуючи це шоу, телеведучий їздить по дачах мешканців РФ і інспектує їх.

Яка позиція Вадима Абрамова про вторгнення РФ на його батьківщину - невідомо. Виявляється, його соціальні мережі закриті, тому дізнатись, що він про це думає, не має можливості.

При цьому, в інформаційному просторі виходець з України теж не виступив, засуджуючи злочинний режим Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що режисерка з України втекла до Росії. Режисер українського походження Оксана Байрак ("Жіноча інтуїція", "Аврора", "Ніщо не трапляється двічі") на початку повномасштабної війни в Україні просувала в соціальних мережах наративи про "братні народи", "артистів поза політикою", та у військовій агресії країни-окупанта цілком звинувачувала Україну.

Проте до недавніх пір Байрак залишалася в Одесі — справно ходила в бомбосховище, з ностальгією згадуючи СРСР, і звинувачуючи український уряд. Нещодавно вона закрила сторінки в соціальних мережах від користувачів з України.