Головна Новини Зірки персона Режисерка з України втекла до Росії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Режисерка з України втекла до Росії: що відомо

Режисер Байрак ховається від розгніваних українців в соціальних мережах

14 серпня 2023, 22:40
Поділіться публікацією:

Режисер українського походження Оксана Байрак ("Жіноча інтуїція", "Аврора", "Ніщо не трапляється двічі") на початку повномасштабної війни в Україні просувала в соціальних мережах наративи про "братні народи", "артистів поза політикою", та у військовій агресії країни-окупанта цілком звинувачувала Україну.

 Режисерка з України втекла до Росії: що відомо

Оксана Байрак (фото з відкритих джерел)

Проте до недавніх пір Байрак залишалася в Одесі — справно ходила в бомбосховище, з ностальгією згадуючи СРСР, і звинувачуючи української уряд. Нещодавно вона закрила сторінки в соціальних мережах від користувачів з України.

Одна з українських кіноспільнот з'ясувала, з якої причини: Оксана Байрак перебралася до РФ, і зараз живе в Санкт-Петербурзі — рідному місті директора країни на болотах.

Тепер на сторінці режисера — суцільні зізнання в коханні РФ і фотографії з відомими артистами-путіністами. Наприклад, на скрін потрапив знімок Байрак з актором Антоном Батирьовим (грав у серіалі "Ніщо не трапляється двічі" з українськими акторами — прим. редактора) — затятим шанувальником війни в Україні та геноциду українців.


 Режисерка з України втекла до Росії: що відомо - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український актор втік до РосіїМолодий актор з України  Гліб Михайличенко,  що грав ролі в  кіно і був задіяний, як  театральний актор, виїхав до Росії. Як тільки почалась  повномасштабна війна, він оприлюднював відеоролики на українській мові. Тепер  зрадник мріє  збудувати свою  кар'єру в країні-агресорці. 

Про втечу  Михайличенка  в соціальних мережах повідомив  режисер Олександр Жила. Він оприлюднив скриншот з його  TokTok-акаунту ,  Михайличенко говорить  російською  та робить рекламу своїх  "послуги" для  росіян.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини