Розведена Аліна Гросу раптом заговорила про другий шлюб

Аліна Гросу зізналася, що не шкодує про шлюб з Олександром

Популярна артистка Аліна Гросу, яка два місяці тому шокувала публіку новиною про розлучення з чоловіком Олександром, раптом заговорила про другий шлюб.

25-річна співачка зізналася, що її казкове життя з російським бізнесменом Олександром Комковим не протрималося навіть року. З ініціативи чоловіка пара почала жити окремо і потім, як виявилося, в Олександра з'явилася інша жінка.

Артистка зізналася, що свого екс-чоловіка як коханого відпустила давно, але їй складно було забути його як людину, з якою вона була на зв'язку практично 24 години на добу протягом п'яти років.

Довгий час Аліна Гросу приховувала правду і боялася сказати батькам про те, що розлучається з чоловіком. Але в кінцевому підсумку вони її підтримали й допомагали впоратися з важким періодом.

Зараз співачка говорить, що не готова до нових стосунків, але точно знає, що до другого шлюбу буде підходити більш серйозно і відповідально, щоб він став довговічним і останнім в її житті. Вона допускає, що другим її чоловіком може стати творча людина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Аліна Гросу випустила трек, в якому описала емоції після розлучення.