Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу розповіла про жінку, до якої пішов її чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу розповіла про жінку, до якої пішов її чоловік

Весілля з бізнесменом Аліна Гросу зіграла минулого літа

28 вересня 2020, 18:35 comments18544
Поділіться публікацією:








Минулого тижня популярна артистка Аліна Гросу потрясла новиною про своє розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим. Пара прожила в шлюбі півроку і роз'їхалася. У програмі "Світське життя з Катериною Осадчою" співачка розкрила деякі деталі свого сімейного життя і причину розлучення з чоловіком.

Аліна Гросу розповіла про жінку, до якої пішов її чоловік

Аліна Гросу

Аліна Гросу зізналася, що в грудні 2019 роки чоловік несподівано запропонував їй роз'їхатися на місяць, щоб спробувати "щось нове". Він зізнався, що у нього з'явилася інша жінка. Артистка розповіла, що жінка, з якою Олександр хотів побудувати нові стосунки, набагато старша за нього і вона знає її. Втім, нова обраниця через декілька тижнів відкинула молодого хлопця, і він спробував помиритися з Аліною, але артистка категорично відмовилася.

Співачка зізналася, що між нею та екс-чоловіком були "брудні" розмови й під час однієї з них Олександр сказав, що кожна його нова дівчина багатша за попередню. В той момент, для Гросу все прояснилося.

Знаменитість також розповіла, що батьки просили її не поспішати виходити заміж за Олександра і батько співачки "ставив рік" на ці стосунки. Вона до останнього боялася їм сказати про розлучення, тому що в її родині заведено виходити заміж один раз і на все життя. Втім, сказати довелося, і батьки підтримали артистку. Правда, про розлучення Аліна поки не сказала своїй бабусі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи робила Аліна Гросу пластичні операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини