"Сама досконалість": відома модель повністю оголилася в новій фотосесії

31-річна Кендіс Свейнпол опублікувала провокаційні фото

Колишній "ангел" Victoria's Secret Кендіс Свейнпол вирішила здивувати своїх шанувальників і повністю роздяглася для нової фотосесії. Цей сміливий вчинок вона вирішила зробити не заради одного задоволення, а для зйомки в рекламній компанії купальників бренду TropicofC. Про це пише видання lux.

Так, 31-річна модель не перестає дивувати публіку, адже варто зазначити, що на таку відверту фотосесію зважиться далеко не кожен. Це завдання навряд чи виявиться під силу скромним і затиснутим людям, але смілива мама двох дітей чудово з цим впоралася.

Відомо, що бренд TropicofC модель заснувала самостійно, тому знайшла ефектний спосіб, щоб залучити покупців купувати купальники саме цього бренду.

На знімках модель оголилася практично повністю, залишивши на собі тільки сорочку на деяких кадрах. А на одному з фото Кендіс позує в одних трусиках з яскравим хижим принтом. Фанати не могли не оцінити зовнішній вигляд моделі, тому засипали її компліментами про абсолютно досконалу фігуру. Що ж, з ними важко не погодитися, правда?

Раніше "Коментарі" писали, що Леді Гага знялася топлес. Популярна виконавиця вирішила досить ефектно заявити про вихід нової лінії косметики: знялася оголеною. Знімки з рекламній фотосесії дуже сподобалися шанувальникам, тому набрали майже 2 мільйони лайків.