Син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк (ФОТО)

Руслан Євдокименко показав розкішний будинок

Зірка української сцени Софія Ротару має у своєму приватному володінні респектабельний особняк неподалік столиці. Під час пандемії 74-річна Ротару увесь час проживала тут. До неї сюди залюбки навідувались найближчі члени родини.

Син виконавиці Руслан Євдокименко виклав в соціальних мережах світлини улюбленого сімейного будинку. Вони зроблені з двору котеджу, де любить здійснювати прогулянки зіркова співачка.

На світлинах можна побачити, засніжений сад навколо будинку. Неподалік доріжки розміщені гарні маленькі ліхтарики.

Розкішний котедж Ротару слід шукати в населеному пункті П'ятихатки, відразу за відомою Конча-Заспою, неподалік села Козин. Площа будинку чимала – майже 1500 квадратних метрів.

Новобудову Софія Ротару придбала 16 років тому. В той час на ділянці знаходився зруб з дерева, який будівельники потім обмурували цеглою. Від цього будинок тільки виграв і набрав ознак респектабельності.

Навколо котеджу виконавиця висадила блакитні ялинки та туї. Софія Ротару розповіла журналістам, що дуже любить працювати в своєму саду, щось висаджувати на землі.

Відома українська виконавиця також придбала чотирикімнатне помешкання в центі столиці. Вітальню вона прикрасила люстрою з кристалів Swarovski.

Ще Софія Ротару має на території українського Криму віллу-готель, але цей об’єкт нерухомості має інших господарів. Ним володіє син Ротару та його дружина. Наскільки правдиві чутки про те, що співачка хоче позбутись нерухомості в Ялті, нез'ясовно. Але кілька років тому зірка продала квартиру в цьому місті, яка була розміщена поруч з Чорним морем.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що сестра Ротару заявила, що очікує на повернення Криму в Україну.