Головна Новини Зірки шоу бізнес Сестра Ротару заявила, що очікує на повернення Криму в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестра Ротару заявила, що очікує на повернення Криму в Україну

На негативну оцінку окупації Криму послідувала агресивна реакція

9 листопада 2021, 16:15 comments1595
Поділіться публікацією:

Сестра Софії Ротару Ауріка зробила зізнання, яке викликало гнів у Росії. Співачка заявила, що вона очікує, коли Крим повернеться до України. У запалі обговорень у соцмережі дійшло до того, що співачку навіть захотіли позбавити почесного звання. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Сестра Ротару заявила, що очікує на повернення Криму в Україну

Ауріка Ротару. Фото з відкритих джерел

Почалося все з того, що Ауріка Ротару в інтерв'ю DOROTYE підтвердила інформацію, що у її рідної сестри Софії Ротару в Криму справді розкішний маєток, але вона не мала в неї гостей з 2012 року. За словами Ауріки Ротару, її сестра востаннє була у Криму дуже багато.

Ротару зазначила, що готель та маєток закриті, вони не функціонують. Сім'я чекає на повернення Криму в Україну, щоб поїхати до Криму, щоб все знову почало працювати.

Після такого одкровення, обурення з'явилися не лише у соцмережі. Своє слово сказали й ті, хто на доброму рахунку в Кремлі постійно озвучують кремлівські тези. Зокрема, висловився продюсер Йосип Пригожин. Він заявив, що Ауріка Ротару злукавила, мовляв, вона не розповіла, що разом із сестрою не відвідує Крим, бо бояться негативної реакції після цього з боку офіційного Києва.

Один із представників окупаційної влади так званий "глава комітету парламенту з культури та питань охорони культурної спадщини" Микола Волков запропонував покарати Ротару за подібні публічні висловлювання, позбавивши її звання почесної кримчанки. Волков пояснив свої слова тим, що Ротару домоглася усіх титулів і звань лише завдяки своїй творчості, якою об'єднувала народні, стерши межі між країнами. Тепер за такими заявами стає зрозуміло, що колишньої любові до Криму у Ротару не залишилося. Думки зовсім про інше.

Від самої Ротару на такі критичні заяви реакції поки що не з'явилося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленському не завадив виступ на "Новій хвилі": Софія Ротару – легенда України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини