Син Віктора Павліка розповів, як йому вдалося вимолити пробачення дружини після зради

У 2011 артист прославився завдяки "Х-Фактору" і закрутив роман з танцівницею Анною Олефіренко, яка працювала на шоу

Син Віктора Павліка Олександр, який теж є музикантом, не став приховувати від своєї дружини Олесі, що він зрадив її. Історія сталася в 2011, коли у нього був роман з танцівницею Анною Олефіренко. Подробиці Олександр розповів у своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" на каналі Україна.

Артист поділився, що завоювати симпатію Олесі йому було не так-то просто. Він згадав, що домагався уваги дівчини на протязі цілого року. Стосунки почалися з того моменту, коли Павлік-молодший отримав від Олесі смс з наступним змістом:

"Мене щось уже місяць турбує, і я зрозуміла, що мені тебе не вистачає".

Пара почала жити разом, а незабаром закохані дізналися, що у них буде дитина. І все б добре, поки у Олександра не з'явились ще одні стосунки. Роман музиканта так і залишався б таємницею, якби не ЗМІ.

"Вийшла газета, яка роздавалася безкоштовно на перехрестях і в метро. На всю газету мій фейс і поряд ця дівчина. І заголовок "Павлик молодший проміняв свою дружину на танцівницю".

Дізнавшись це, Олеся викинула з дому всі його речі, але Олександр зумів вимолити у неї прощення: він приїжджав вночі і чекав дружину біля під'їзду. Він сильно вдячний Олесі за те, що вона знайшла в собі сили і пробачила його. Сам він зізнається, що до цих пір не розуміє, чому зрадив дружині і що керувало ним в той момент.


Раніше ми писали, дружина Віктора Павліка розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за цей рік. Молода дружина українського народного артиста Віктора Павліка, а за сумісництвом і виконавчий директор Катерина Павлик, в дівоцтві Репяхова, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за останній рік.