Скандальна блогерка, яка зрадила Україну, народила четверту дитину в басейні (ФОТО)

Стужук - фанатка домашніх пологів

Опальна 27-річна блогерка Соня Стужук, яка стала зрадницею своєї країни і навіть відреклась від землі, де народилась, стала мамою четвертої дитини. Пологи вона називає швидкими і легкими.

В блогерки народилась донька. Соня оприлюднила світлину з новонародженою і написала про цю новину в її житті в своєму Telegramі.

"О 3:55 до нас прийшла Васенька. Одночасно мої найшвидші і найлегші пологи, і найнезрозуміліші якісь вийшли. Пізніше розповім, поки відпочиваю і продовжую вмирати від триваючих переймів",- повідомила Стужук.

Відомо, що блогерка залишається фанаткою пологів вдома. Лише один син Давид скандальної блогерки з'явивсь на світ в пологовому закладі. Ще двох доньок, яких звати Лоліта та Олівія, їх мама народила вдома. Третю доньку, яка з'явилась сьогодні, блогерка також народила вдома. Ця подія сталась в басейні.

Стужук розповіла, що готувалась до пологів, вона не мала бажання запрошувати акушерів.

Батьком четвертої дівчинки відомої мами є її бойфренд Антон Левданський. З ним Стужук мешкає в Ризі. Раніше вона перебувала в шлюбі з Дмитром Стужуком, він батько трьох дітей Соні. Життя блогера забрав коронавірус у 2020 році, саме в той непростий час подружжя блогерів готувалось до розлучення.

Скандальна блогерка, що мешкала в українській столиці, поїхала з країни в перші дні повномасштабного вторгнення РФ. Але за цей час вона ні разу не наважилась критично відізватись про війну, що веде країна-агресор. Блогерка, що протягом років писала про позитивну енергію, злякалась, що втратить своїх підписників, більшість яких з Росії.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна Лорак згадала про сім‘ю, яка залишилася в Україні.