Головна Новини Зірки персона Скандальна Лорак згадала про сім‘ю, яка залишилася в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна Лорак згадала про сім‘ю, яка залишилася в Україні

Лорак, яка ігнорує війну в Україні, неочікувано згадала про свою сім'ю

27 грудня 2022, 21:35 comments1666
Поділіться публікацією:

Виконавиця, яка раніше  мешкала в Чернівецькій області Ані Лорак (справжнє ім'я — Кароліна Куєк), що проігнорувала  війну в Україні, раптом згадала про  власну родину. При цьому, Лорак  ще раніше перебралась у  РФ. Про це ексвиконавиця з України пише в соціальних мережах.

Скандальна Лорак згадала про сім‘ю, яка залишилася в Україні

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Напередодні Нового  року вона  переживає почуття ностальгії за найближчими родичами, що залишились  на українській території.

Зірка стверджує, що має велике бажання зібратись разом зі всіма рідними. Проте родичі Лорак можливо не мають бажання жити на території  країни-терористки.

"Як було б чудово зібрати всю мою сім'ю разом знову", — говорить  зірка, демонструючи  фотографію, де вона стоїть біля лісової красуні.

Передсвяткове побажання  артистки викликало чимало сарказму в земляків з України. Користувачі жваво  цікавились, чому Ані не перевезе рідних до  Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Лорак, Повалій, Єгорова та інші співаючі в Росії отримали нові санкції на Батьківщині. РНБО ввела нові санкції проти понад 2500 осіб. До цього списку потрапили політичні діячі РФ та Білорусі, військові цих двох країн, а також іноземні найманці, військові Сирії, громадські люди, актори, письменники, музиканти. Є у цьому переліку і колишні зірки українського шоу-бізнесу Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Ганна Седокова та Сніжана Єгорова. Також запроваджено санкції проти популярної телеведучої, дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Усі вони колись запалювали на українській сцені, а потім вирішили для себе, що російська аудиторія їм ближча і заробляти в країні-агресора можна значно більше. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини