Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї: подробиці

Софія Ротару відмовилася виступати перед росіянами на корпоративі, який вони влаштовували в Об'єднаних Арабських Еміратах

Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась виступити на корпоративі для росіян в Дубаї , хоч вони пропонували шалену суму гонорару. .За словами російської моделі Анни Калашникової, на яку посилаються російські ЗМІ, зірці називали велику суму - 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась.

Як каже Калашникова, зірка дуже переживає за війну в своїй країні і тому не може зібратись.

"Вона не в настрої, через ситуацію, що відбувається, повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй і в грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця бере все, що відбувається, їй важко зібратися", - розповіла модель.

При цьому, співачка раніше казала, що вона аполітична, але з початком повномасштабної війни РФ, Ротару знаходиться в своїй країні, надає допомогу ЗСУ і реагує на жахіття військового вторгнення.

Ротару не є активною користувачкою соцмереж, але не один раз там розповідала, що загарбники натворили в містах України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії Ротару. Відома українська зірка Софія Ротару вголос не коментує повномасштабну війну загарбників РФ в Україні, але завжди оприлюднює на своїх сторінках у соціальній мережі всі її жахи і висловлює подяку українським Збройним силам за мужність і стійкість в боротьбі з ворогом. Зокрема, в російських медіа повідомляють, що Софія Ротару дала прочуханки Ірині Аллегровій, що зараз таки схвалює злочини кремлівського режиму і особисто Володимира Путіна.