Софія Ротару відмовилася виступити на фестивалі на підтримку України

Таку заяву зробила співачка Лайма Вайкуле.

За задумом зіркової співачки Лайми Вайкуле недавно був проведений фестиваль в місті Юрмала задля підтримки України. На сцені заходу виступало чимало зірок, а гостями фестивалю були Максим Галкін, Алла Пугачова, Андрій Макаревич та багато інших знаменитостей.

Відповідаючи на питання представників YouTube-каналу "І грянув Грем" Вайкуле сказала, що запросила сюди і Софію Ротару, але українська зірка не захотіла приїхати, щоб виступити в Юрмалі.

Як стверджує Лайма, її українській колега має відчуття в присутності виключно членів її родини. Тепер Софія Ротару мешкає, оточена увагою тільки членів її родини, і це для співачки найпотрібніше.

"Їй, мені так здалося, ніхто не потрібен, крім сім'ї. Тому у нас немає такого, щоб ми дзвонили одна одній кожен день. Ми говорили з нею. У нас досить близькі стосунки - я багато чого знаю про неї, а вона про мене", - розповіла Лайма Вайкуле.

За інформацією прибалтійської знаменитості, Софія Ротару тепер знаходиться в безпеці. Але на території якої країни тепер мешкає її українська колега, вона не розповіла.

"Я знаю, що вона в безпеці, і цього достатньо для мене. Якщо вона захоче, то завжди може зателефонувати, а я не люблю нав'язуватися. Прийде час, сподіваюся, і Софа приїде до нас, якщо захоче", - завершила Вайкуле.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. За словами російської моделі Анни Калашникової, на яку посилаються російські ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась.