Софія Ротару відреагувала на ракетний удар по Одесі

Ротару вшанувала пам'ять загиблих під час обстрілу

В ніч на 14 червня загарбники з РФ обстріляли Одесу чотирма ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря. Смертоносна зброя влучила в міський бізнес-центр, завдала руйнувань складам, житловим будинкам. Найгірше, що в результаті нічної ракетної атаки загинули мирні жителі міста.

На черговий звірячий обстріл окупантів також зреагувала українська знаменитість Софія Ротару. Співачка вшанувала пам'ять жертв обстрілу, хоч і не написала багато. Зірка тільки оприлюднила в соціальних мережах світлину зруйнованого міста і від себе додала траурну свічку.

"Одеса. 14.06.2023", - підписала фото Софія Ротару.

До слова, зіркова співачка тепер доволі часто реагує на всі жахіття війни на батьківщині на своїх сторінках у соціальних мережах. Але зірка не дає ніяких коментарів, реагуючи на ці події. Зіркова співачка лише кілька разів дякувала воїнам ЗСУ за мужність і здобуті перемоги.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. За словами російської моделі Анни Калашникової, на яку посилаються російські ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась. Як каже Калашникова, зірка дуже переживає за війну в своїй країні і тому не може зібратись. При цьому, співачка раніше казала, що вона аполітична, але з початком повномасштабної війни РФ, Ротару знаходиться в своїй країні, надає допомогу ЗСУ і реагує на жахіття військового вторгнення.