Співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка (фото)

Сєдокова раптово вирішила полетіти від свого обранця

Виконавиця Анна Сєдокова, яка забула про свою країну і чимало часу робила кар'єру в Росії, ще й наполегливим мовчанням одобрює повномасштабне вторгнення, тепер, дивує прихильників. Співачка залишила свого чоловіка-баскетболіста Яніса Тімму.

Але перед цим Сєдокова проанонсувала власний новий альбом. Далі зірка розповіла, що вона зважилась і глобально змінила своє життя.

В соціальних мережах співачка розповіла про своє нове рішення. Зокрема, проте, що залишила чоловіка і пішла від нього, забравши свого маленького сина Гектора.

"І так. Ми полетіли. Я прийняла важливе рішення у своєму житті - полетіти з Пуерто-Ріко і не бути з чоловіком", - повідомила співачка.

Як стверджує екс-українка, таке рішення вона прийняла, вибравши свою роботу. Сєдокова має бажання "сконцентруватися на випуску альбому". Але для чого потрібно було так стихійно летіти і покинути коханого - вона не пояснює.

Про романтичні стосунки зірки з баскетболістом стало відомо ще в 2019 році. На перших порах Сєдокова нічого не казала про нове захоплення, бо в зірки було стосунки з багатьма чоловіками, проте всі любовні пригоди закінчувались сварками та гучною розлукою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що не засуджує військове вторгнення в Україну, об'явилась на одному з кулінарних передач в РФ. Зірка вибрала для цього шоу синю трикотажну сукню, що мала високий розріз на стегні і бежеві човники.