Головна Новини Зірки персона Співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання (ФОТО)

Анна Сєдокова набрала зайві кілограми

5 березня 2023, 23:45 comments8109
Поділіться публікацією:

Опальна  виконавиця  Анна Сєдокова, що не засуджує  військове вторгнення в Україну, об'явилась  на одному з кулінарних передач в РФ. Зірка  вибрала для цього шоу синю трикотажну сукню, що мала високий розріз  на стегні і  бежеві човники.

 Співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання (ФОТО)

Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

При цьому,  впізнати  чи це Сєдокова, на нових  світлинах не вдалось. Зірка набрала лишньої ваги  за останній   рік. Але в  соцмережах  співачка виставляє  зовсім інші фото, на них  вихваляється власною точеною фігурою. Очевидно, Сєдокова  таки опанувала  мистецтво  фотошопу.

Важливо, що на світлинах, які опубліковані в телеграм-каналі "НеМалахов", в опальної виконавиці можна розгледіти   широкі стегна, руки, виділяється  живіт і кругле обличчя.

З 24 лютого 2022 року  зрадниця так і не висловилась про військове вторгнення в Україну. Разом з тим,  вона на публіці  говорить про секс з молодим обранцем  Янісом Тіммою і дає поради, як має себе поводити жінка.

Важливо, що  співачка  була на весіллі Джигана та Оксани Самойлової,  що теж не засуджують  війну в Україні.

 Співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що акторка "Дизель Шоу", яка потрапила в окупацію, пішла працювати на росіян. Артистка з  гумористичного проєкту "Дизель Шоу" Марина Грицук, що більш як два тижні  пережила окупацію, знаходячись неподалік  Києва, погодилась працювати на  представників РФ. Про цю подію  артистка  написала  в соціальних мережах, оприлюднивши фото під час зйомки шоу. Зараз,  українка  працює ведучою ранкової розважальної програми, яка виходить  на російському телеканалі на території  Білорусі. Грицук  є працівником  "ТНТ International", що є міжнародною версією російського каналу "ТНТ".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини