Співачка з України, яка зрадила батьківщину, збирається втікати з Росії: відомі подробиці (ВІДЕО)

Анна ASTI готується до втечі в Дубай

Колишня виконавиця з України Анна ASTI, яка не осуджує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, виношує план втечі в Дубай. Співачка не має бажання мешкати в Росії, бо там її примушують сплачувати податки і заставляють відмовитись від паспорта України.

За інформацією блогера Богдана Беспалова, який у своєму відео посилається на так званий "інсайдерський злив", отриманий від підписників, опальна виконавиця мала бажання поновити кар'єру в Україні. Але Асті не встигла, вона прибула до української столиці 23 лютого 2022 року.

"Привозили ASTI до Києва за день до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У Ані була ціла промо-кампанія на українських радіостанціях, присвячена виходу дебютного синглу. Була вона з чоловіком Станіславом у Києві. 24 лютого вона зі столиці вирушила до Черкас, звідки вона родом, попрощатися з батьками. Найцікавіше, що ані маму, ані кого-небудь з родичів вона з собою не забрала. Потім поїхала на захід України, звідти в Польщу, а після в Калінінград, і в Петербург", - розповідають інсайдери.

При цьому прихильник Путіна Філіп Кіркоров запропонував нову пісню з Асті. Він пропонував зробити презентацію нового трека до 8 березня. Навіть хід повномасштабної війни в рідній країні не зупинив бажання зрадниці ще заробити в РФ.

Іза інформацією тих же інсайдерів, чоловік ASTI, Станіслав Юркін є хитрим і корисливим. Юркін дуже ревнивий, ревнує її до всіх чоловіків, а ще є жорстоким. Але виконавиця терпить.

"Він відразу наполіг на тому, щоб Асті тримала язик за зубами, переконавши в тому, що РФ швидко поглине Україну. ASTI пощастило, ніша Лободи в цей час звільнилася. Аня дуже швидко її зайняла. З грошима у сімейства проблем немає, з корпоративів гроші ллються рікою. Ось тільки Кремль кошмарить всіх податковими історіями, і ASTI не виняток", - додає Богдан Беспалов, цитуючи інформацію від інсайдера.

Чоловік ASTI ніби змудрував певні схеми, щоб вивести гроші виконавиці з РФ. Подружжя переводить всі доходи на рахунки в офшори. Ще до завершення року Асті з чоловіком мають план втечі з РФ в Дубай, але до часу від’їзду хочуть заробити якнайбільше грошей.

"Окремо хочу сказати про громадянство Ані. Вже були дзвіночки зверху, що потрібно міняти паспорт на російський. Але вона не хоче. Адже з українським легко їздити в улюблену Америку. А так все стане в рази складніше", - зазначив блогер.

От чи тільки зараз опальній виконавиці вдасться вислизнути від перевірок в Росії. "Зливи" знаменитостей часто розкривають намічені плани виконавців, а це тільки додає лишні проблеми в їх подальшій кар'єрі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії.