Головна Новини Зірки персона Українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії (ВІДЕО)

Анна Асті пишається тим, що отримала нагороди на російській премії "Жара"

10 квітня 2023, 21:55 comments1553
Поділіться публікацією:

Зрадниця з України Анна Асті, що тепер знаходиться  в РФ і не осуджує   загарбницькі дії  країни-агресорки,  отримала  нагороди в Росії.  Опальну виконавицю  визнали "співачкою року" за версією премії "Жара".

Українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії (ВІДЕО)

Анна Asti (фото з відкритих джерел)

Ще зрадниця  ASTI  має нагороду за пісню, що вона співала разом з прихильником Путіна Філіпом Кіркоровим. Поки РФ  бомбить  міста її батьківщини,   вона працювала  над  треками з колегою, що виступає на боці  кремлівської  агресії.

На  самій церемонії співачка верещала з радості. Коли виголосили її ім'я, то Асті обнімалась з Філіпом і  ще й поцілувала путініста.  

"Стільки на преміях я ще не плакала ніколи. Мені на кілька секунд вчора здалося, що це сон, але ні!",- сказала виконавиця, коментуючи  подію на церемонії.

Співачка вихваляється  своїми перемогами в соцмережах, але повністю  ігнорує запитання  підписників,  чому  нічого не каже про військове вторгнення   в Україну. Ще рік тому,  коли РФ почала повномасштабну війну, виконавиця  була. як і всі, мешканкою  українського міста.  Вона переховувалась в укритті, але пізніше виїхала у РФ і там робила вигляд, що нічого не відбулося.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка після вторгнення повернулася до Росії, цинічно заспівала "Чорнобривці". Вчинок опальної співачки  Анни Асті, яка, коли почалось повномасштабне  російське  вторгнення, переховувалась в бомбосховищі,  проте пізніше  таки  виїхала в Росію, в річницю початку війни  розізлив багатьох  українців. Виконавиця  оприлюднила відеоролик,  де співає  відому пісню "Чорнобривці". Також Анна  привела  рядки з пісні,  що, коли  дивиться на чорнобривці,  то відразу згадує  маму.  Зрадниця Асті додала рядок,  де говориться про  рідну  землю.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини