"Спочивай з миром, король Вільямсон": помер колишній вокаліст групи The Temptations

"Я люблю тебе, тату, спасибі, що ти дивовижний"

Вокаліст групи The Temptations Брюс Вільямсон помер від коронавирусу. Цю сумну новину повідомив його син на своїй сторінці в Facebook , передає видання korrespondent.

Співакові могло виповнитись 50 років, але його життя обірвалося 6 вересня. Він помер в своєму власному будинку в Лас-Вегасі. У своєму пості син говорить про те, що не може повірити в те, що сталося. Він згадує свого батька самими ніжними і теплими словами. А своє повідомлення він закінчує освідченням у коханні своєму батькові, називаючи Брюса королем.

"Я люблю тебе, тату, спасибі, що ти дивовижний, спасибі, що ти любиш, спасибі за те, що ти є, я молю Бога і ми зустрінемося знову. Я люблю тебе, татусю. Спочивай з миром, король Вільямсон ", - написав спадкоємець.

До групи The Temptations Брюс Вільямсон приєднався в 2006 році, де пропрацював протягом 9-ти років. Причиною того, що артист покинув групу, стала зайва вага. Далі Брюс почав давати сольні виступи.

Також відомо, що група The Temptations була удостоєна премії Греммі, і існує вже більше 50-ти років. Її творчість можна віднести до таких жанрів, як ритм-н-блюз, фанк, диско і соул.



Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дочка Кузьми Скрябіна розповіла, що допомогло пережити смерть батька.