Справи сердечні: що Тіна Кароль розповіла про свої почуття до Дана Балана

Артистка обурена тим, що її симпатію до Дана Балана назвали вигадкою заради рейтингу

Шанувальники українського телешоу "Голос країни", імовірно, неодноразово задавалися питанням, в яких же стосунках перебувають судді декількох сезонів програми Тіна Кароль і Дан Балан. Як повідомляє жіночий портал "Сторінка", не так давно Кароль в інтерв'ю іноземним журналістам відкрила завісу таємничості щодо їхнього особистого життя.

Судячи з усього, співачку глибоко зачепили слова продюсера "Голосу...", яким є Володимир Завадюк. Щоб трохи заспокоїти ревних прихильників обох виконавців, він повідомив, що їх роман — фікція, вигадка заради підвищення телевізійних рейтингів.

Не можна не відзначити, що інтерес до відносин між Кароль і Баланом справді залучав глядачів до перегляду. Співаки постійно жартували разом, часто обіймалися в полі зору телекамер і були вельми милими одне з одним.

Можливо, саме тому Тіна Кароль висловила своє невдоволення заявами Завадюка.

"Нам довелося разом [з Даном Баланом — ред.] відстояти наше ім'я, відстояти наших шанувальників, відстояти наші почуття. І я рада, що вся ситуація розрулилася, і все все зрозуміли", — підкреслила вона, даючи інтерв'ю для казахстанських ЗМІ.

Конкретики ж щодо своїх почуттів до Балана співачка, як і раніше, вирішила уникнути.

"Подивимося, як доля направить наші сердечні струни", — лукаво зауважила Тіна Кароль.

До слова, сам Дан Балан на слова продюсера шоу також відреагував незадоволено: зазначив, що в жодні фейкові стосунки їх із Кароль грати не змушували, а симпатію, яку відчули їхні фанати, була дійсно щирою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чому в Мережі обурюються одним із недавніх яскравих виступів Тіни Кароль.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому Кароль довелося перервати свій концерт в Одесі, так і не порадувавши прихильників повноцінним шоу. Подробиці — в нашому матеріалі.