Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль пішла зі свого концерту в Одесі: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль пішла зі свого концерту в Одесі: що сталося

Українська виконавиця Тіна Кароль перервала свій концерт в Одесі через неналежні умови для виступу

27 червня 2021, 15:15 comments52838
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка Тіна Кароль в суботу, 26 червня, повинна була провести концерт в одеському клубі "ITAKA", але перервала його через неналежні умови для виступу.

Тіна Кароль пішла зі свого концерту в Одесі: що сталося

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

Концерт мав розпочатися о 23.00, але виконавиця вийшла на сцену ближче до півночі, заспівала 5-6 хітів і оголосила про те, що виступ закінчено.

Справа в тому, що в Одесі почався сильний дощ і майданчик, де виступала Тіна Кароль, постраждав. Сцена клубу була в калюжах. Попри те, що апаратуру накрили поліетиленом, а на сцені поставили кілька парасольок, ситуацію це не дуже врятувало.

Українська артистка прямо зі сцени присоромила керівництво клубу за те, що воно не забезпечило належних умов для виступу артистів. Після цього вона звернулася до шанувальників, зазначивши, що поважає їх, і поважає себе, і концерт на цьому закінчено.

"Я готувалася до нашої зустрічі. І мене, безумовно, засмучує це звучання. Невже не можна взяти і зробити дах? Ганьба", — зазначила Тіна Кароль.

У клубі "ITAKA" скандал поки ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, що зваблива українська виконавиця і справжня поп-діва Тіна Кароль підкорила своїх підписників яскравим літнім образом. Красуня приміряла стильний наряд із власної колекції.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Тіна Кароль відповіла на численні чутки про роман із екс-тренером "Голосу країни" Даном Баланом.

Співачка опублікувала фотографію, на якій позує в блискучій сукні, а Дан Балан стоїть позаду і ніжно торкається її щоки. Тіна зробила підпис до фотографії, підкресливши, що любов не можна нав'язати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

мари

22 липня 2021, 21:22

вот вам и дива украинской эстрады...конкуренток выжила и строит из себя звязду

Александр

28 червня 2021, 18:58

Слишком много пафоса - Джамала при такой погоде пела

Наталья

28 червня 2021, 18:11

Звездная болезнь явно прогрессирует! Уважал бы, так наоборот поддержала бы людей своим творчеством, своим теплом. Люди ведь ждали её концерта!

Миасик

28 червня 2021, 17:12

Деревенская чернь возомнил себя человеком...

Игорь

27 червня 2021, 15:48

Если бы уважала, не опоздала бы на час


Новини