Стосунки тривали 4 роки: з ким у Лободи був роман

Їхні стосунки тривали чотири роки

Український актор і телеведучий Геннадій Попенко зробив несподівану заяву. Він зізнався, що зустрічався зі Світланою Лободою, коли він ще тільки починав свій кар'єрний шлях.

Стосунки Світлани та Геннадія тривали чотири роки. Ведучий розповів, що разом їм довелося через багато пройти: вони то роз'їжджалися, то знову з'їжджалися. Але в якийсь момент чоловік усвідомив, що в їх історії не буде щасливого кінця, тому запропонував співачці розстатися. Про це він розповів у своєму інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна.

Попенко прекрасно розумів, що на той момент у нього була маленька зарплата, а Світлані потрібно далі розвивати свою кар'єру і професійно зростати. Тому розставання тоді здалося йому найкращим рішенням.

"Я був тим, ким я був. У мене була зарплата 300 доларів на каналі. А решта - все, що міг знайти. Бігав, заробляв. Я вирішив: краще нехай йде, розвивається і робить те, що їй потрібно. Тому що я відчував себе каменем, прив'язаним до ноги, або валізою без ручки", - розповів Геннадій.

Крім основної роботи Попенко також вів заходи. Але він все одно розумів, що його заробіток для українського шоу-бізнесу - це "копійки", як він висловився.

Відомо, що зараз у телеведучого є кохана дружина і двоє прекрасних доньок. Він зізнається, що абсолютно щасливий у шлюбі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя. 18 жовтня українська співачка відсвяткувала своє день народження, який вона постаралася зробити максимально атмосферним. На своїй сторінці в соціальних мережах Світлана опублікувала новий пост, який продемонстрував ефектний наряд зірки і новий подарунок. Так, підписники помітили, що на пальці зірки з'явилося колечко, якого раніше не було. Дорогоцінна обновка спровокувала чутки про можливе весілля.