Головна Новини Зірки персона Ступковські крок і гени помітні з дитинства: актор Дмитро Ступка про доньку
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Ступковські крок і гени помітні з дитинства: актор Дмитро Ступка про доньку

Продовжувач знаменитої акторської династії Дмитро Ступка розповів про сім'ю і доньку Богдану

20 серпня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Внучка Богдана Ступки буде супердівчиною і "переплюне" Анджеліну Джолі та всіх голлівудських актрис. Так про доньку Богдану розповів в інтерв'ю "Коментарям" продовжувач знаменитої акторської династії Дмитро Ступка.

Ступковські крок і гени помітні з дитинства: актор Дмитро Ступка про доньку

Так, в березні актор відначив четверту річницю шлюбу з телеведучою, блогером і діджеєм Поліною Логуновою. Актор каже, що уживатися двом зоряним персонам допомагають нескладні правила.

"Комусь в родині потрібно бути мудрішими. Звичайно, були і сварки, і притирання... Потрібно вміти поступатися, розуміти один одного, давати особистий простір, не заважати, коли не треба. Раніше ми сварилися частіше, але зараз живемо дружно, розуміємо один одного не тільки з одного слова, але і з одного погляду. Живемо в любові та радості", — каже Дмитро.

Три роки тому в пари народилася дочка Богдана, яку родина досить довго приховувала від сторонніх очей. Лише в минулому році почали виходити з нею в світ. Актор зазначає, що дівчинка має всі шанси продовжити зоряну дінастістію.

"Знаєте, у неї буде свій шлях. Вона дуже здібна дівчинка — вже і співає, і танцює. Ступковські крок і гени помітні з дитинства. Я не проти, щоб вона була актрисою, але не в цій країні. Бо мені здається, що в Україні актори недооцінені. Вона чудова дитина. Уже все розуміє, вчить англійську мову. Буде супердівчиною, "переплюне" Анджеліну Джолі та всіх голлівудських актрис", — розповів Дмитро Ступка.

Раніше "Коментарі" писали, що телеведуча і актриса Лілія Ребрик поділилася одкровеннями про насичене театральне життя, казуси і екстрім на телебаченні, а також про весілля з Андрієм Диким, яке раптово потрапило в прямий ефір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини