Суддя "МастерШеф" намагався тричі накласти на себе руки

Суддя «МастерШеф» розповів про те, що йому не вистачало уваги батька

Відомий кулінар колумбійського походження, суддя реаліті-шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що тричі думав про те, щоб звести рахунки з життям.

В рамках кампанії #Сильний, який запустив телеканалу СТБ, шеф-кухар розповів про те, що виріс в релігійній сім'ї, у нього є старший брат і сестра. У дитинстві у нього було багато друзів, він любив спорт і з задоволенням допомагав мамі на кухні. А ось з батьком у відомого кулінара були проблеми. Він мало того, що приділяв Ектору мінімум часу, так ще й насміхався над своїм молодшим сином.

"Мене завжди карали... Йому подобалося сміятися, знущатися з мого зовнішнього вигляду. Я був худий. І то, як я виглядав, як я рухався, як бігав в футбол, що б я не робив - завжди були глузування. Вони з братом це робили. Я був як клоун для них", - зізнався Ектор Хіменес-Браво.

Кулінар розповів, що, коли він підріс, його сестра вийшла заміж і він дуже сильно просив, щоб вона забрала його з собою. Але вона цього не зробила. І глузування з Ектора в сім'ї тривали і йому ставало все важче.

"Я був у розпачі, дуже багато плакав ... Я не міг зрозуміти, чому так багато тиску? Я тричі намагався покінчити з життям, я не хотів жити", - зазначив суддя" МастерШеф ".

Ектор також розповів, що, коли його кар'єра пішла вгору, раптово він отримав дзвінок від свого батька. Той телефонував, щоб вибачитися за свої дії та глузування і за те, що ніколи не цікавився його життям. За словами кулінара, в той момент він був вражений, адже він стільки років цього чекав, але разом з цим, відчув злість. Екстор зізнався, що голос батька змусив його згадати весь той біль, який він йому заподіяв. Після цього відомий шеф-кухар зі своїм батьком не спілкувався.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишня суддя проекту "МастерШеф" показала свій розкішний будинок.