Головна Новини Зірки персона Колишня суддя проекту "МастерШеф" показала свій розкішний будинок (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня суддя проекту "МастерШеф" показала свій розкішний будинок (ВІДЕО)

Кулінарний експерт Тетяна Литвинова із задоволенням провела екскурсію по своєму будинку

9 грудня 2020, 17:21 comments1267
Поділіться публікацією:








Колишня суддя проекту "МастерШеф" показала свій розкішний будинок (ВІДЕО)

ФОТО: Телекритика

В гостях у колишньої судді кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяни Литвинової побували ведучі програми "Неймовірна правда про зірок". Цей будинок, за словами Тетяни, її сім'я будувала сама, а в'їхали вони в нього всього п'ять років тому. За ці роки вони встигли облаштувати його і зробити дуже затишним. Сама ж кулінарний експерт зазначила, що вона та її родина дуже любить бачити гостей у своєму будинку.

Ведучим програми Тетяна показала насамперед свою розкішну кухню, де вона створює кулінарні шедеври. До слова, в той день у телезірки була приготовлена лазанія. Також експерт показала своїм гостям набір столових приладів, який був привезений з Аргентини, а вартість його складає 260 доларів. Далі Литвинова показала свій великий набір спецій, в якому присутня також найдорожча спеція у світі — шафран.

Після екскурсії по кухні Тетяна показала гостям свій гардероб. Дівчина зізналася, що вона обожнює шопінг і свої речі, тому порядок у неї стоїть на першому місці. Спідниці експерт вважає за краще розвішувати по довжині, а штани — за кольором. На те, щоб привести все в ідеальний вигляд, Литвиновій було потрібно близько 3 місяців. Однак, особливу увагу було приділено взуттю. На вході в будинок стоїть велика шафа, в якій зберігається ціла колекція різного взуття. За словами Тетяни, її вона купує в Америці, тому що в неї 41 розмір ноги, а там якраз є відповідне їй взуття такого розміру. На завершення Литвинова провела невеликий показ мод, а ведучі намагалися вгадати, скільки коштує її вбрання.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що Оля Полякова змінилася до невпізнання, а також про те, як змінювалися образи Вєрки Сердючки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини