Головна Новини Зірки персона Сума вражає: скільки Кім Кардашьян витрачає на зовнішність
commentss НОВИНИ Всі новини

Сума вражає: скільки Кім Кардашьян витрачає на зовнішність

На догляд за собою Кім Кардашьян не шкодує мільйони

15 червня 2020, 09:55 comments2018
Поділіться публікацією:

39-річна актриса і дизайнер Кім Кардашьян є кумиром для багатьох дівчат. Зірка регулярно стежить за собою і не шкодує коштів на свою красу. У мережі навіть з'явилися шокуючі суми, які Кардашьян витрачає щомісяця, тільки б залишатися на висоті.

Сума вражає: скільки Кім Кардашьян витрачає на зовнішність

Знаменитість побудувала прибутковий бізнес в модній індустрії, тому не дивно, що їй хочеться бути прикладом для наслідування. А для того, щоб залишатися на плаву, потрібно працювати над собою і тримати планку.

Видання The Sun з'ясувало, що на свою зовнішність зірка щомісяця витрачає близько 166 тисяч доларів (4,4 млн гривень). З цієї суми вона платить зарплату особистому тренеру, з яким займається по дві години протягом шести днів. Близько 2,5 тисяч доларів Кім віддає за роботу візажистів та перукарів. Також зірка регулярно відвідує косметологічні центри і салон лазерної епіляції, де за 500 доларів купує повний пакет послуг, а ось за сеанс автозасмаги з її рахунку списується близько 350 доларів.

Плюс до всього, кожні десять днів Кім Кардашьян оновлює свої нігті, тому віддає за одну зустріч з нейл-майстрами по 500 доларів. Ще знаменитість не може обходитись без нарощених вій і гарно оформлених брів, тому платить фахівця за одну зустріч по 1300 доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кім Кардашьян випустила власну колекцію захисних масок. Як вам дизайн?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини