Тарас Цимбалюк чесно розповів, чому розпався його перший шлюб

Зробити важливий крок він наважувався цілий рік

Український актор зробив своїй коханій пропозицію прямо в ефірі "Танців з зірками". В інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" він відверто розповів, чому розпався його перший шлюб. Про це пише видання segodnya.

Тарас зараз тільки починає показувати весь свій потенціал і здібності. Він уже встиг знятися у багатьох українських фільмах і серіалах, а також став учасником нового сезону шоу "Танці з зірками".

У своєму інтерв'ю актор чесно зізнався, що тільки в 29 років зрозумів, що таке справжня любов. І це незважаючи на те, що він вже був в офіційному шлюбі, який тривав 2 роки. Він каже, що з часом те, що здавалося важливим, стає зовсім незначним. Але щоб зважитися на такий серйозний крок, Цимбалюку потрібен був цілий рік. З колишньою дружиною вони розлучилися спокійно, але повністю припинили спілкування.

Зі своєю нинішньою коханою Тарас познайомився на зйомках кліпу у MONATIK. Тоня працювала там гримером, але коли черга дійшла до нього, то вона попросила своїх асистентів їй допомогти. Минуло кілька років, перш ніж вони почали вести переписку.


"Хто зробив перший крок? Я - відправив смайлик на сторіз. Зараз так у нас знайомляться, хлопці", - поділився актор.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Аліна Гросу розлучилася з чоловіком і розповіла, що завадило їхньому щастю.