Тейлор Свіфт - найбагатша співачка у світі: вона поступається лише одному музиканту

Тейлор Свіфт стала першою співачкою в музичній індустрії, яка досягла статусу мільярдерки завдяки виключно музичній кар’єрі.

Американська співачка Тейлор Свіфт офіційно стала мільярдеркою у квітні 2023 року, але на цьому її фінансові досягнення не зупинились. За останніми даними Forbes, Свіфт тепер є найбагатшою музичною виконавицею у світі, поступаючись лише одному музиканту — реперу Jay-Z, статки якого оцінюються у 2,5 мільярди доларів.

За оцінками Forbes, статки Тейлор Свіфт на сьогодні становлять близько 1,6 мільярда доларів. Таким чином Свіфт випередила на 200 мільйонів Ріанну, яка до цього була найбагатшою співачкою, але чий дохід здебільшого пов'язаний з її брендом косметики та моди Fenty Beauty.

Величезний фінансовий ривок для Тейлор Свіфт стався після успішного завершення її світового туру The Eras Tour. Тільки на гастролях вона заробила близько 600 мільйонів доларів. Крім того, ще 125 мільйонів доларів Свіфт отримала завдяки інвестиціям у нерухомість. Ще одне велике джерело доходу — стрімінг-платформа Spotify, яка принесла співачці близько 100 мільйонів доларів, особливо завдяки альбому "Midnights" і перезаписаній версії альбому "1989".

Особливість Свіфт полягає в тому, що її статки зросли здебільшого через музику та живі виступи. Інші мільярдерки в індустрії, як Ріанна та Селена Гомес, зробили свої статки завдяки успішним брендам косметики, таким як Fenty Beauty і Rare Beauty.

Таким чином, Тейлор Свіфт є першою в музичній індустрії, яка досягла статусу мільярдерки завдяки виключно музичній кар’єрі, не залучаючи до цього інших великих бізнесів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Тейлор Свіфт підтримала Камалу Гарріс на виборах президента США. Ілон Маск на це несподівано відреагував та заявив, що готовий зробити дитину для Свіфт.

Також "Коментарі" писали, що концерт Тейлор Свіфт спричинив землетрус.