Головна Новини Зірки шоу бізнес Концерт популярної співачки викликав землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

Концерт популярної співачки викликав землетрус

Під час виступу Тейлор Свіфт у Цюриху спеціалісти з землетрусів зафіксували сейсмічну активність.

11 липня 2024, 09:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американська попзірка Тейлор Свіфт виступила з тригодинним концертом перед 50-тисячним натовпом на стадіоні Letzigrund у Цюриху. Швейцарська сейсмологічна служба повідомила, що саме виступ та активність шанувальників Свіфт викликали сейсмічну активність в регіоні.

Концерт популярної співачки викликав землетрус

Концерт Тейлор Свіфт спричинив землетрус. Фото з відкритих джерел

10 липня, невдовзі після початку концерту Тейлор Свіфт швейцарська сейсмологічна служба виявила ознаки землетрусу. За їх даними, свіфтіз – так називають фанатів Тейлор Свіфт, зустріли співачку стрибками та танцями, що призвело до сейсмічної активності.

"Коли багато людей ритмічно рухаються разом, ця енергія передається у вигляді гармонійних коливань у землю і може бути виявлена сейсмометрами поблизу", — пояснили у сейсмологічній службі Швейцарії.

Це не вперше, коли сейсмологи фіксують землетруси під час виступів Тейлор Свіфт, зокрема подібні випадки раніше відбувались у Единбурзі, Сієтлі та Лос-Анджелесі. Крім того, за даними швейцарської сейсмологічної служби, подібні явища спостерігалися під час виступів інших виконавців чи на футбольних матчах.

"Неможливо остаточно визначити за сейсмічними даними, чи викликає Тейлор Свіфт більші, чи менші хвилювання Землі порівняно з іншими групами чи футбольними матчами, які також призводять до вимірних сейсмічних збурень", — наголосили у сейсмологічній службі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецьке місто змінює свою назву на честь Тейлор Свіфт.

Також "Коментарі" писали про те, що Тейлор Свіфт стала першою співачкою, яка увійшла до списку найбагатших людей світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини