Тіна Кароль вразила сукнею за 200 тисяч гривень

Співачка похвалилася довгими ніжками

Популярна українська артистка Тіна Кароль, яка нещодавно зізналася, що мріє зустріти любов і народити дочку, вразила шанувальників яскравим сексуальним вбранням від французького модельєра. Своїм сукнею співачка похвалилася на сторінці в Instagram.

Тіна Кароль позує в червоній вечірній сукні зі стразами, яке ідеально підкреслює її фігуру. А сексуальний розріз до стегна дозволив артистці продемонструвати свої стрункі та довгі ноги. Свій образ співачка доповнила атласними туфлями червоного кольору, об'ємною укладкою і гарним макіяжем.

Знаменитість позує на чорному високому стільці, біля білої стіни. Її пост зібрав понад 77 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників, які відзначили, що Тіна і червоний колір просто створені одне для одного.

У своїй публікації співачка зазначила, що на ній сукня від французького модельєра Alexandre Vauthier. Згідно з даними ЗМІ, її вартість становить 7363 доларів (понад 200 тисяч гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна виконавиця Тіна Кароль зізналася, що саме допомагає їй підтримувати свою фігуру в тонусі.