Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора

Іменинника Хіддлстона прихильники характеризують як безмежно ввічливу і добру людину

Британському актору Тому Хіддлстону сьогодні, 9 лютого, виповнилося 40 років. Більшість глядачів знайома із творчістю харизматичного британця завдяки його ролі у пригодницькому супергеройському фільмі "Месники" — там Хіддлстон зіграв одного із головних злодіїв франшизи, бога Локі. Та на відміну від свого персонажа, Том Хіддлстон є одним із найгалантніших та наймудріших, на переконання його фанбази, представників Голлівуду. На честь 40-річчя актора "Коментарі" вирішили поділитися десяткою його найкращих цитат.

1. Ми всі живемо у дивовижний час. Ми можемо писати музику, готувати їжу, малювати картини, займатися мистецтвом і коханням із неймовірною, безпрецедентною свободою. Це все — тут, тільки візьми і зроби.

2. Я люблю якісне кіно, тож мені подобається все, що гарно зроблено. На мою думку, не слід упереджено ставитися до розважального жанру. Фільми не зобов’язані бути похмурими та гнітючими, треба ж якось розважатися.

3. Ніколи, ніколи не дозволяйте нікому говорити вам, що ви можете і не можете. Доведіть, що циніки помиляються. Це їхня проблема, що у них немає уяви. Єдина межа — це небо. Ваше небо. Ваша межа.

4. Моя проста порада — любіть своє життя. Адже ваша життя — це те, що ви віддаєте.

5. Ваша сексуальність може завести вас до дуже небезпечних місць.

6. Не судіть людей за те, якими вони були. Дозвольте їм бути тими, хто вони є. Дивіться на них "зараз". Не "тоді".

7. Це покоління втратило істинне значення романтики. Стільки пісень, у яких немає поваги до жінок! Не можна ставитися до жінки, яку любиш, як до шматка м’яса. До своєї коханої слід ставитися, як до принцеси. Співати їй ті пісні про кохання, в яких є справжній сенс. Можливо, я старомодний, але повага до жінки, яку ти любиш, має знаходитися в пріоритеті.

8. У людини два життя, і друге починається тоді, коли ми розуміємо — життя всього одне.

9. Ви ніколи не знаєте, що знаходиться за поворотом. Це може бути будь-що. Або це може бути нічим. Ви продовжуєте ставити одну ногу перед іншою, а потім якось озираєтеся назад і розумієте, що підіймалися на гору.

10. Довіряти — це глибоке зобов’язання, а також це можливість зробити себе вразливим… Це такий оптимістичний вчинок, бо ти віддаєш свою віру в руки когось або чогось, що, як ти очікуєш, залишиться незмінним, навіть якщо зміняться обставини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що колегу Хіддлстона за фільмом "Месники" Кріса Пратта почали цькувати у соцмережах за фейкові повідомлення.

Якщо ж вам подобаються добірки цитат, пропонуємо ознайомитися із кращими висловлюваннями екс-президента США Дональда Трампа.