Головна Новини Зірки скандал У соцмережах почали цькувати зірку "Месників": відомі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У соцмережах почали цькувати зірку "Месників": відомі причини

Твіттерські користувачі вдалися до популярної «cansel culture» (культури скасування) щодо Пратта

4 лютого 2021, 19:17 comments3279
Поділіться публікацією:

Зірку фільмів Marvel "Месники" та "Вартові галактики" Кріса Пратта звинуватили у расизмі та ісламофобії. Через це у соцмережі Twitter знаменитого актора намагаються "скасувати" (кенселити) — публічно зруйнувати репутацію, повідомляє Telegram-канал Mash.

У соцмережах почали цькувати зірку "Месників": відомі причини

Кріса Пратта намагаються "скасувати" за фейкові твіти. Фото із відкритих джерел

Звинувачення на адресу Пратта (Пітер Квілл у фільмах Marvel) "прилетіли" через нібито його старі публікації в соцмережах, де він стверджував про свій страх перед мусульманами, а також про те, що називати афроамериканця "ніггою" смішно.

Незважаючи на те, що офіційний представник актора заперечив достовірність цієї інформації і наявність подібних дописів від Пратта взагалі, користувачів Twitter це не зупинило. Тисячі дописів із хештегом #RIPChrisPratt (Спочивай із миром, Кріс Пратт) виводять цю тему в одну із найпопулярніших в іноземній спільноті.

Слід зазначити, що на захист Пратта стали навіть представники самого Twitter: один із працівників адміністрації соцмережі стверджує — твіти, про які йде мова, фейкові.

Водночас не найкращий для самого актора хештег підтримали і сотні його шанувальників. Вони захищають свого кумира або ж просто роблять із ситуації жарт та створюють нові меми.

Для довідки. Cancel culture (культура скасування) — публічне "викреслення" особистості із суспільного життя. Воно несе за собою значну критику, спробу змусити роботодавців розірвати контракт із "скасованою" особою, виставляння особистої інформації на загал тощо.

Слід зазначити, що це вже не перший випадок "кенселінгу" у творчому житті Кріса Пратта. Як повідомляли "Коментарі", у листопаді 2020 року актору також намагалися попсувати кар’єру, назвавши його найгіршим Крісом серед відомих акторів із таким іменем. Крім того, Пратта звинуватили у начебто прихильності до екс-президента США Дональда Трампа та зневазі до ЛГБТ.

Якщо ж український шоу-бізнес вам ближчий, ніж американський, то на нашому порталі ви можете дізнатися, якою піснею гурт Go_A представить Україну на "Євробаченні-2021".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини