У будинок відомої української моделі влучила російська ракета (ФОТО)

Ратнер вже давно не живе в рідному місті

Відома модель з України Юлія Ратнер розповіла трагічну новину - в її багатоповерхівку в Запоріжжі попала російська ракета. 22 березня РФ випустила по українській території ракети, зокрема, й на рідне місто Ратнер.

Але, в цей жахливий час модель не знаходилась вдома, бо інакше вона могла б стати однією з загиблих чи поранених.

"Це будинок, в якому я прожила майже 10 років в дитинстві. Якби я досі жила в рідному місті, я, напевно, була б мертва", – поділилась сумними думка українка в Instagram.

Ще вона повідомила, що далі за будинком розташована одинадцятирічка, де моделька вчилась. В цьому ж районі розташований торговельний центр, де Ратнер часто прогулювалась і робила покупки.

"Я щиро сподіваюся, що пекло існує і що кожен з вас, г*внюки, буде мучитися вічність і всі ваші наступні покоління теж", – підсумувала Юлія Ратнер.

У віці 16 років дівчина з Запоріжжя була обличчям Valentino. Після цього вона постійно бере участь в модних показах нових колекцій бренду. Ще, як модель, українку запрошують для участі в показах інші відомі бренди - Chanel, Christian Dior, Michael Kors і так далі.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка згадала про особисте знайомство з Путіним, його дзвінки та запрошення. Виконавиця Камалія згадала давнє знайомство з президентом РФ Путіним. Вона розповіла, що вперше вони зустрілись в столиці України, потім співачка отримувала особисте запрошення від глави Кремля про виступи на деяких заходах. ЦІ свої спогади зірка оприлюднила в соціальних мережах.