Головна Новини Зірки персона Українська співачка згадала про особисте знайомство з Путіним, його дзвінки та запрошення
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка згадала про особисте знайомство з Путіним, його дзвінки та запрошення

За словами Камалії, вона і уявити не могла, що РФ нападе на Україну

20 березня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Виконавиця Камалія згадала  давнє знайомство з президентом РФ Путіним. Вона розповіла, що вперше вони зустрілись в столиці України, потім  співачка  отримувала особисте запрошення від  глави Кремля  про виступи на  деяких заходах. ЦІ свої спогади зірка оприлюднила в соціальних мережах.

Українська співачка згадала про особисте знайомство з Путіним, його дзвінки та запрошення

Співачка Камалія (фото з відкритих джерел)

 "Я багато разів виступала перед Путіним. У житті багато сюрпризів! Ви не можете уявити це зараз. Я зустріла Путіна у Києві, а потім він почав кликати мене до Кремля співати з 2005 року. Він часто дзвонив мені, а потім раптом перестав дзвонити. Я не знаю чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим", — повідомила Камалія.

Тоді, як стверджує виконавиця, очільник РФ здававсь їй порядним чоловіком  і вона не змогла  подумати, що за кілька років він стане ініціатором  справжнього геноциду українських громадян.

"Всі артисти, ми сиділи разом і їли разом після виступів або під час самітів СНД. Він виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що Путін нападе на Україну, я не повірила б. Бо я знаю, що він любить Україну. Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР", — повідомила  зірка.

Важливо, що тепер  Камалія  є активною в  благодійництві та  виступає для військових ЗСУ. Ще  зірка нещодавно відвідала  Пакистан, звідки її чоловік Мохаммад Захур. Там вона збирала кошти  для потреб українських  Збройних Сил.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що найбагатша співачка в Україні розповіла, скільки у неї нянь і помічників.Одна з найбагатших українських виконавиць Камалія зі своїм чоловіком-мільярдером  Мохаммадом Захуром ростять доньок Мірабеллу та Арабеллу. Допомагають з побутовими та щоденними клопотами заможній родині  декілька людей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини