У мережі показали, як виглядала Оля Полякова в 20 років (ФОТО)

У мережі показали, як виглядала українська артистка Оля Полякова у 20-річному віці: думки шанувальників розділилися

37-річна українська виконавиця Оля Полякова любить радувати шанувальників яскравими та відвертими фотографіями, демонструючи свою спокусливу фігуру. Нещодавно в мережі показали, як співачка виглядала у 20 років.

На офіційній сторінці програми "Зірковий шлях" в Instagram з'явилася публікація з фотографіями Олі Полякової. Шанувальникам показали, як співачка виглядала у 20-річному віці і як виглядає зараз. На першому фото зірка позує в облягаючій фігуру сукні з квітковим принтом і зібраними в пучок волоссям, а на другому кадрі Полякова зображена з ефектним макіяжем, в схожій по фасону сукні смарагдового відтінку, але з короткими розпущеним волоссям.

Звичайно ж, такі знімки не залишилися без уваги. Одні шанувальники відзначили, що українська артистка з роками стає тільки гарніше, а її старша дочка Маша зростає повної її копією: "Красива тоді та зараз", "Жінка з роками стає як дороге вино", "Шикарна", "На першому фото - копія Маша ", - відзначили фоловери.

Але знайшлися і ті, хто звинуватив Олю Полякову в пластичних операціях і зловживанням ботоксом: "У неї була пластика", "Час прикрасив і ботокс", "Оля явно з пластикою починає переборщувати", "Так, пластика і філери творять чудеса", - відзначили в коментарях.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Зірковий шлях (@zirkovyi_shlyah)

Нагадаємо, що популярна українська виконавиця Оля Полякова не стала приховувати від своїх шанувальників, що живе в розкішних апартаментах в центрі Києві. На відео можна побачити, як виглядає квартира знаменитості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярну українську артистку Олю Полякову розкритикували за відпочинок з сім'єю на Мальдівських островах. З чим був пов'язаний хейт, дізнайтеся в нашому матеріалі.