Головна Новини Зірки персона Як виглядає квартира Олі Полякової в центрі Києва (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає квартира Олі Полякової в центрі Києва (ВІДЕО)

У зірки величезне житло, площею в 200 квадратних метрів

19 січня 2021, 17:02 comments1315
Поділіться публікацією:








Популярна українська виконавиця Оля Полякова не стала приховувати від своїх шанувальників, що живе в розкішних апартаментах в Києві. Квартира співачки розташована на вулиці Інститутській навпроти Нацбанку. Про це пише "РБК. Юа".

Як виглядає квартира Олі Полякової в центрі Києва (ВІДЕО)

Оля Полякова. Фото: tchkcdn.com

Полякова є власницею величезного житла, площа якого становить 200 квадратних метрів. На відео, яке опубліковано нижче, можна побачити, що там є простора кухня, вітальня в стилі лофт, кілька спалень.


"У мене велика квартира, більше 200 метрів квадратних, але вона так тупо спроектована. Діти жили в одній кімнаті, але коли Маші виповнилося 13 років, вона сказала, що їй, як тринадцятирічній дівчині, пора отримати окрему кімнату, я їй віддала свою спальню, в якій спала 15 років, а сама переїхала в зал. Я перетягнула туди своє величезне ліжко, і тепер у мене спальня з каміном", — поділилася артистка.

Крім того, Оля Полякова також показала і свою ванну кімнату. Її розміри, звичайно, вражають. Там є і душова кабіна, і ванна.

У зірковій вітальні можна побачити рояль і великий телевізор. Співачка зізнається, що сама частенько грає на роялі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Оля Полякова розповіла, на чому економить під час карантину. Відома співачка Оля Полякова розповіла в інтерв'ю виданню "Отдохни" про свій 2020-й рік. Виявляється, скандальній блондинці, довелося економити в зв'язку з карантином. В першу чергу знаменитість почала відмовляти собі в покупці брендового одягу та взуття.
Також ми писали, Оля Полякова змінилася до невпізнання. Українська співачка Оля Полякова змінилася до невпізнання. Це підтвердили фотографії, які вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм. Епатажна і скандальна співачка перетворилася на милу, тендітну Барбі. Навіть найзапекліші фанати не відразу можуть розпізнати, що на фото їхній кумир.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини