"У моїй країні вбивають людей": Лобода у сльозах записала відеозвернення

Світлана Лобода звернулася до своєї багатомільйонної аудиторії до Instagram із проханням робити все можливе для того, щоб припинити війну

Українська співачка Світлана Лобода, яка протягом останніх чотирьох років жила і виступала в Росії, а зараз проживає в Європі, записала відеозвернення до передплатників у Instagram, що стосується війни в Україні.

Артистка зі сльозами на очах розповіла передплатникам про повномасштабну війну, яка наразі вже п'ятий день проходить в Україні, звідки родом сама Лобода.

"Людей убивають, люди змушені ховатися по підвалах. Їм нічого є. З ними поруч маленькі діти. Багато хто намагається втікати, під кулями, під ракетами", - сказала Лобода.

Співачка зазначила, що зараз в Україні перебуває її сім'я: тато, сестра, брати, тітки, дядьки, бабусі та дідусі. Усі вони ховаються від обстрілів та вибухів у гаражах, підвалах, метро. Світлана Лобода наголосила, що не може їх поки що вивезти, оскільки це небезпечно.

"Ми всі маленькі люди та ми нічого не можемо. Але є люди, які вершать долі, і які можуть зробити так, щоб усе це пекло закінчилося. Життя всіх нас на волосині. А Україна з кожною секундою втрачає людей. Але ми хочемо миру", - наголосила співачка.

Наприкінці свого відеозвернення Лобода зауважила, що серед її передплатників – 10 млн росіян. Співачка звернулася з проханням зупинитися, щоб в Україні припинилася війна, щоб кожен робив усе, що в його силах.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав відеозвернення до росіян.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у Грузії пояснили, чому відмовилися ввести санкції проти Росії за вторгнення в Україну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.